Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Forum Aydın bu hafta sonu Erol Ertuğrul’u ağırlayacak

Aydınlıların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın’da 23 Aralık 2017 Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte yazar, avukat ve eski kaymakam Erol Ertuğrul, Sonraki Yıllar isimli kitabını imzalayacak.Yazar Erol Ertuğrul’un anılarından...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Forum Aydın bu hafta sonu Erol Ertuğrul’u ağırlayacak

Aydınlıların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın’da 23 Aralık 2017 Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte yazar, avukat ve eski kaymakam Erol Ertuğrul, Sonraki Yıllar isimli kitabını imzalayacak.

Yazar Erol Ertuğrul’un anılarından oluşan üçlemesinin son kitabı “Sonraki Yıllar”ı imzalayacağı etkinlik, saat 14.00’te Forum Aydın D&R’da gerçekleştirilecek. Yazarla tanışmak ve kitaplarını imzalatmak isteyen tüm Aydınlılar bu keyifli etkinliğe davetli.

“Sonraki Yıllar” Hakkında

“Kaymakamlık Yıllarım” ve “Avukatlık Yıllarım” başlıklı eserleriyle kendisini daha önceden tanıdığımız yazar, üçüncü kişinin anlatımıyla otobiyografisinin son dönemini sunuyor okura. Anılar dizisi üçlemesinin son halkası olan bu yapıt, çok yakın tarihimizin sosyal-siyasal ve kişisel gerçeklerini cesur, tutarlı, keskin bir gözlem gücüyle şiirsel bir dille bizlere anlatıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.