Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliyeler sürüyor

Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliyeler sürüyor.671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, "Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun"a eklenen geçici maddeyle, koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre kalan iyi...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliyeler sürüyor.
671 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle, "Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun"a eklenen geçici maddeyle, koşullu salıverilmesine iki yıl veya daha az süre kalan iyi halli hükümlülerin, denetimli serbestlik tedbiri uygulanarak tahliye edilmeleri kapsamında, Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan tahliyeler başladı. 18 Ağustos 2016 Perşembe gecesi 45, 19 Ağustos 2016 Cuma günü saat 17.00’den sonra 28 olmak üzere toplam 73 mahkum tahliye edildi.
Cezaevi çıkışında yakınları ile buluşup hasret gideren mahkumlardan bazıları memnuniyetini dile getirirken, bazıları da işlemlerin geç yapılmasından dolayı yaşanan sıkıntıya dikkat çekti.
Foça’dan tahliye edileceklerin toplam sayısının 450 dolayında olduğu, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan dosyaları gelenlerin işlemlerinin saat gözetilmeksizin yapılarak gönderildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.