Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fiyatsız iftar

Samsun’da faaliyet gösteren bir işletmede iftar yemeğine fiyat konulmadı.“Ne verirsen” denilen kafede iftar yapanlar bütçeleri neyi el veriyorsa onu ödeyecek hatta hiç ücret ödemeyebilir de.İlkadım ilçesinde bulunan Siyah Beyaz Photo Cafe...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2017 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2017 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fiyatsız iftar

Samsun’da faaliyet gösteren bir işletmede iftar yemeğine fiyat konulmadı.

“Ne verirsen” denilen kafede iftar yapanlar bütçeleri neyi el veriyorsa onu ödeyecek hatta hiç ücret ödemeyebilir de.

İlkadım ilçesinde bulunan Siyah Beyaz Photo Cafe Bistro, bu yıl Ramazan ayı boyunca iftar menüsüne fiyat koymayarak, müşterilerini iftara davet ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan İşletme Müdürü Mehtap Varıcı, bu uygulamanın Türkiye’de ilk kez kendileri tarafından geçen yıl uygulandığını, bu yıl da uygulamaya devam edeceklerini söyledi. Varıcı, “Bütün işletmeler her Ramazan’da olduğu gibi bu yıl da menülerini 35 ile 70 lira arasında fiyatlandırdılar. Örneğin 4 kişilik bir aile dışarıda iftar yapmaya kalksa ortalama 200 TL ödeyecek. Bu büyük bir rakam. Bütçeleri buna pek olanak sağlamıyor. Ama onlar da en azından bir akşam dışarıda iftar yapmak istiyorlar. Biz de işletme olarak, Ramazan ayının hayırlı bir ay olduğunun bilincinde olarak menümüzü fiyatlandırmadık ve dedik ki gelin iftarınızı yapın bütçeniz neyi el veriyorsa onu ödeyin. Hatta hiç ücret ödemeyebilirsiniz de. Ayrıca işletme olarak istedik ki insanlar yemeği yesinler, kalitesinin farkına varıp ona göre ödeme yapsınlar. Hiç kimse ‘şu kadar lira ödedik ama yemek kötüydü’ demesin.”

Siyah Beyaz Photo Cafe Bistro’nun fiyatlandırmadığı ve kişinin gönlüne bıraktığı iftar menüsünde şunlar bulunuyor: İftar tabağı, çorba, salata, pilav, karışık ızgara, tatlı, su, meşrubat ve sınırsız çay.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.