Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fıstıkzade, 17’nci Şubesini Beylikdüzü’nde Hizmete Açtı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava 17’nci şubesini Beylikdüzü’nde İstanbulluların hizmetine açtı.Gaziantep’in önde gelen baklava...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava 17’nci şubesini Beylikdüzü’nde İstanbulluların hizmetine açtı.
Gaziantep’in önde gelen baklava markalarından Fıstıkzade Baklava, Beylikdüzü’ndeki 17’nci şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Baklavaları günlük olarak Gaziantep’ten getiren ve diyabet hastaları için yapılan özel baklava ile öne çıkan Fıstıkzade Baklavaları Genel Koordinatörü Vedat Diri, bütün baklava çeşitlerinde iddialı olduklarını belirtti.
Fıstıkzade Baklavaları Beylikdüzü’ndeki şubesini geniş katılımlı bir törenle Anadolu Caddesi üzerinde hizmete sundu. Açılışa katılarak kurdeleyi kesen Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, “Antep’te pişecek bir gün sonra burada olacak. Bu da kalite demektir. Beylikdüzü’ndeki insanları kaliteyi hak eden insanlar. İnşallah örnek olur. Ben daha önce Gaziantep’te görev yapmış biri olarak Antep kalitesini her zaman ararım. Burada ayağımıza kadar geldi. Ben kendi adıma sevinçliyim. Allah hayırlı mübarek eylesin” dedi.
Fıstıkzade Baklavaları Genel Koordinatörü Vedat Diri, Fıstıkzade Baklavaları ile ilgili bilgi vererek, “Biz Fıstıkzade Baklava olarak ’Gaziantep’ten tüm Türkiye’ye’ sloganıyla 2013 yılında yola çıktık. Gaziantep’teki lezzetlerin İstanbul’daki, Ankara’daki, İzmir’deki daha doğrusu Türkiye’nin hiçbir yerinde birbiriyle örtüşmediği, orada yenilen baklavanın diğer yerlerde yapılan baklava ile alakası olmadığı ile ilgili bir alt yapı çalışması yapmıştık. Biz de dedik ki ’Gaziantep’ten Türkiye’ye, Türkiye’den Dünya’ya’ sloganı ile yola çıktık. Yaklaşık 1 yıl süren bir ar-ge çalışmamız oldu. Bu ar-genin sonucunda neyin nereye, kime nasıl götürebiliriz şeklinde bir çalışmamız oldu” dedi.
“BÜTÜN ÜRÜNLERİMİZ İDDİALIDIR”
Gaziantep baklavasının günlük olarak Gaziantep’ten geldiğini ifade eden Diri, “İklim farkı ve kullanılan malzeme ve işçilik farkı çok önemli. Biz de kendi lojistik unsurlarımızı kullanarak kendimizi geliştirdik. Türkiye’nin her yerine büyükşehirler olmak üzere Türkiye’nin değişik yerlerinde olduğu gibi bugün 17’nci şubemizi açtık” şeklinde konuştu.
Bütün ürünlerin oldukça iddialı olduğunu kaydeden Diri, “Ben sadece 2 dilim denemelerini istiyorum. 2 dilim denesinler farkını görecekler. Sadece bununla iddialı değiliz. Bütün ürünlerimiz bütün kategorilerde çok iddialıdır. Diyabet hastaları için hiç olmayan, içerisinde kimyasal olmayan, kan şekerini düzenleyen, kalorisi yüzde 35 düşürülmüş olan diğer unsurlarla beraber yapılmış bir ürünümüz var. Bu bizim için iddialı bir ürün” dedi.
Daha sonra açılışa katılanlara tatlı ikram edilirken, açılış sonrası törene katılanlar günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.