Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FIRTINALI HAVADA ÖZÇEKİM ÇILGINLIĞI

Antalya’da fırtınalı havada dev dalgaların arkasında fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, tehlikeye davetiye çıkardı.Antalya’da saatteki hızı 100 kilometreye ulaşan fırtına ve yer yer şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Dün...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2015 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2015 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da fırtınalı havada dev dalgaların arkasında fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, tehlikeye davetiye çıkardı.
Antalya’da saatteki hızı 100 kilometreye ulaşan fırtına ve yer yer şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli fırtına bugün de etkisini devam ettirirken, fırtına nedeniyle Konyaaltı sahili ve yat limanı dev dalgalara sahne oldu. Sahilde fırtınaya rağmen gezintiye çıkanlar özçekim yapmayı ihmal etmedi. Falezlere çarpan dalgaların yüksekliği ise 20 metreye ulaştı. Yer yer güneşin de kendisini gösterdiği kentte hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar soluğu Kaleiçi Yat Limanı’nda aldı. Dev dalgalar falezleri aşındırırken, yerli ve yabancı turistler dalgaları fotoğraf karelerinde fon olarak kullandı. Yat limanını dalgalardan koruyan dalgakıran ise fotoğraf ve özçekim yapmak isteyenlerin uğrak yeri oldu. Dalgakıranın üzerinden aşan dalgalara aldırmayan yerli ve yabancı turistler fenere doğru ilerledi. Şanslı olanlar dalgaya kapılmazken, birçok kişi duvarı aşan dalgada ıslandı. Dalgaların kuvvetli olması nedeniyle bazı gençler, dalgakıranın üzerinden atladı. Atlayan bir çocuk ayağını sakatlamasına rağmen tekrar dalgakıranın üzerinde yürüdü. Bir baba ise minik kızıyla dev dalgaların tehlikesine aldırmadan özçekim yaptı. Yerli ve yabancı turistlerin dev dalgalar önündeki tehlikeli özçekim girişimleri kameralara yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.