Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Firmalar darbe girişimi sonrası bayrak yetiştiremiyor

Darbe girişimi sonrası bayrak firmalarının bayrak yetiştiremediğini ifade eden Çınaray Grup’un sahibi Tuncay Kençekol, "Şu anda zaten biz yetiştiremiyoruz, yetiştiremediğimiz için diğer firmalardan destek alıyoruz" dedi.15 Temmuz darbe...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Darbe girişimi sonrası bayrak firmalarının bayrak yetiştiremediğini ifade eden Çınaray Grup’un sahibi Tuncay Kençekol, "Şu anda zaten biz yetiştiremiyoruz, yetiştiremediğimiz için diğer firmalardan destek alıyoruz" dedi.
15 Temmuz darbe girişimi ile birlikte bayrağını alan vatandaşlar sokağa koştu. Bu durum bayrak firmalarının bayrak yetiştirememesine neden oldu. Çınaray Grup’un sahibi Tuncay Kençekol, bayrak firmalarında günlük ya da aylık sattıkları bayrak adetlerinin yüzde 300, yüzde 500 arttırdığını vurgulayarak, "Olmaması mümkün değil, görüyorsunuz şu anda herkesin elinde bayrak var. Bayrağını alan sokağa indi. Bu da zaten gerekiyordu, biz de elimizden geleni buradan yapıyoruz. Satışlarımızı bire 3, bire 5 oranında arttırdı tabii. Normal şartlarda 2 tane bayrak satıyorsak, şimdi 6 tane satılıyor" diye konuştu.
"Şu anda zaten biz yetiştiremiyoruz, yetiştiremediğimiz için diğer firmalardan destek alıyoruz" diyen Kençekol şöyle devam etti:
"Bursa’daki, İstanbul’daki firmalardan eksiklerimizi tamamlıyoruz müşteriye cevap verebilelim diye, çünkü yok. Şu anda yok satıyoruz genelde ama biz kimseyi de boş çevirmek istemiyoruz, elimizden geleni de yapıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz, müşteriye cevap vermeye çalışıyoruz. Arz ve talep çok fazla olduğu için ’yok’ da diyemiyorsunuz. Zaten bizim elimizde belli bir stoğumuz vardı. Beklenmeyen bir şeydi, hiç kimse böyle olacağını bilmiyordu ve şehit olaylarından dolayı zaten bayrak satışımız vardı, ülkemizde bayramlar terör olaylarından dolayı tam manasıyla yapılamıyordu."
Kençekol, "Herkesin elinde stok yoktu ama bizim elimizde stok vardı. Çünkü genelde resmi kurumlar ve belediyelere çalıştığımızdan dolayı elimizde stoğumuz vardı ama bizimki de yeterli gelmiyor tabii ki, destek alıyoruz. Kimseye ’yok’ da demedik ama" ifadesini kullandı.
Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini ileten Kençekol, "Kaybettiğimiz kardeşlerimize, şehitlerimize Allah rahmet eylesin, onlara çok şey borçluyuz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" mesajını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.