Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırat Kalkanı’ndan acı haber

Fırat Kalkanı Harekatının 88’inci gününde Suriye’de görevli olan Türk askerlerine yönelik DEAŞ militanları tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan 1 asker şehit oldu.DEAŞ militanları tarafından Türk askerlerine yönelik düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fırat Kalkanı Harekatının 88’inci gününde Suriye’de görevli olan Türk askerlerine yönelik DEAŞ militanları tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan 1 asker şehit oldu.
DEAŞ militanları tarafından Türk askerlerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda yaralanan askerden biri şehit oldu. Yaralan Türk askerlerinden 3’ü ambulanslarla Kilis’in Elbeyli ilçesine getirilmiş ve daha sonra helikopterlerle Gaziantep’e sevk edilerek Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınmışlardı. Askerlerden biri kaldırıldığı hastanede şehit düşerken yaralı olan 2 askerin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Şehit askerin cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna getirildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından şehit asker, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığında yarın düzenlenecek törenle memleketine uğurlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.