Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Finlandiyalı Bakan, Elbeyli Konteyner Kenti Gezdi

Finlandiya Sosyal İşler ve Sağlık Bakanı Hanna Katariina Mantyla, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kilis’te Elbeyli Konteyner Kenti’ni ziyaret etti.Elbeyli Konteyner Kenti Mülki İdare Amiri Hakan Ezgi tarafından karşılanan Finlandiyalı...

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Finlandiya Sosyal İşler ve Sağlık Bakanı Hanna Katariina Mantyla, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kilis’te Elbeyli Konteyner Kenti’ni ziyaret etti.
Elbeyli Konteyner Kenti Mülki İdare Amiri Hakan Ezgi tarafından karşılanan Finlandiyalı Bakan ilk olarak geçici barınma merkezindeki anaokulu ve kreşleri gezdi, daha sonra diğer sosyal tesislere geçen Bakan Mantyla gençlik merkezi ve resim atölyelerinde incelemelerde bulundu.
Gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek her şeyin mükemmel olarak planlandığını ifade eden Bakan Mantyla, sosyal tesislerdeki incelemelerinin ardından Suriyeli bir aileyi de ziyaret ederek buradaki aileyle sohbet etti.
Finlandiya Sosyal İşler ve Sağlık Bakanı Hanna Katariina Mantyla gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretle Türkiye’nin Suriyelilere yönelik olarak yürütmüş olduğu insani yardım faaliyetlerini yerinde görme fırsatı bulduklarını belirterek, Türkiye’nin yapmış olduğu faaliyetlerin uluslararası kamuoyunda takdirle karşılandığı ifade etti.
Kilis Valiliği’ne, Suriyelilere verilen hizmetlerden dolayı özellikle teşekkür eden Bakan Hanna Katariina Mantyla ve beraberindeki heyet daha sonra Elbeyli Konteyner Kentinde incelemelerinin ardından Kilis’ten ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.