Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Film sahnelerini aratmayan romantik evlilik teklifi

ÇANAKKALE (İHA) – Çanakkale’de bir genç, daha önceden hazırladığı pankartlı tekneyle birlikte geldiği kordon boyunda kız arkadaşına konfeti ve keman eşliğinde romantik film sahnelerini aratmayan evlilik teklifi yaptı.Çanakkale kordon...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ÇANAKKALE (İHA) – Çanakkale’de bir genç, daha önceden hazırladığı pankartlı tekneyle birlikte geldiği kordon boyunda kız arkadaşına konfeti ve keman eşliğinde romantik film sahnelerini aratmayan evlilik teklifi yaptı.
Çanakkale kordon boyu romantik film sahnelerini aratmayan bir evlilik teklifine ev sahipliği yaptı. 29 yaşındaki Nahit Kılıç, ’Gözlerinde mutluluğu, sözlerinde huzuru bulduğum kadınım. Benimle evlenir misin? Mihriban’ yazılı pankartla eski Kilitbahir feribotlarının bulunduğu iskeleden, kordon boyuna kadar gelip kız arkadaşı Mihriban Demir’e evlilik teklifi yaptı. Pankartı gören Mihriban Demir şaşkınlığını ve sevincini gizleyemedi. İskeleye yanaşan tekneden kemancılar eşliğinde inen Nahit Kılıç, romantik müzik eşliğinde kız arkadaşına evlilik teklif etti. Mihriban Demir’in evet demesinin ardından çift birbirine sarılıp dans etti. Bu esnada çiftin arkadaşları ve kordon boyunda çiftin bu anlarını izleyen vatandaşlar alkışladı.
"Hissettiklerimin tarifi imkansız"
Sürprizin bu kadarını beklemediğini belirten Mihriban Demir, "Evlilik teklifini bekliyordum ama daha sonra bekliyordum. Böyle bir şey beklemiyordum açıkçası. Hissettiklerimin tarifi imkansız" diye konuştu.
Bir haftadan beri stres içerisinde sürpriz için uğraştığını söyleyen Nahit Kılıç, "Sağ olsunlar yardımcılarım da oldu. Başta annem olmak üzere. Baya bir çaba sarf ettik. Mihriban’ın ağzından baya bir laf almaya çalıştım. Heyecandan elim ayağım birbirine karıştı. Çok heyecanlıydım" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.