Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Film İzler Gibi Çatışma İzlediler

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yoğun çatışmalar devam ederken vatandaşlar, yüz metre ötelerindeki çatışmayı film izler gibi izledi. Çatışma anı bölgede bulunan İHA kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.Diyarbakır’ın Bağlar...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yoğun çatışmalar devam ederken vatandaşlar, yüz metre ötelerindeki çatışmayı film izler gibi izledi. Çatışma anı bölgede bulunan İHA kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 15 Mart’ta teröristlerle çıkan çatışmada bir polisin şehit edilmesinin ardından başlatılan sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Kaynartepe Mahallesi’nin tamamında devam eden sokağa çıkma yasağında bugün Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde polise ateş açıldı. Teröristlerin saldırısına anında cevap verilirken, boş cadde silah sesleriyle yankılandı.
Bu sırada olay yerinden geçen bir şüpheli, polis tarafından duvara yaslatılarak arandı. Çatışmalar nedeniyle evlerini terk eden vatandaşların çıkışlarına, eşyaları polis tarafından didik didik arandıktan sonra izin verildi. Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bulunan çok sayıda sokağa, parke taşları ve tahtalardan barikat yapılması dikkat çekti.
Öte yandan, Koşuyolu Dörtyol semtinde toplanan bir grup vatandaş, yüz metre ötelerindeki Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde çıkan çatışmayı film izler gibi izledi. Polisin dağılın anonsuna uymayan vatandaşlar, canlarını tehlikeye koyarak çatışma anını izlerken, sıcak çatışma anı saniye saniye İHA kameraları tarafından kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.