Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fettah Can Öğrenciler İçin Sahne Aldı

Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Sultangazi Belediyesi, 17 Haziran Cuma günü karne alacak ve mezun olacak öğrenciler için Fettah Can konseri düzenledi. Birbirinden güzel şarkılarını öğrenciler için seslendiren Can, eşsiz yorumuyla...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Sultangazi Belediyesi, 17 Haziran Cuma günü karne alacak ve mezun olacak öğrenciler için Fettah Can konseri düzenledi. Birbirinden güzel şarkılarını öğrenciler için seslendiren Can, eşsiz yorumuyla öğrencilere keyifli bir akşam yaşattı.
Sultangazi Belediyesi, 17 Haziran Cuma günü karne alacak ve mezun olacak öğrenciler için Fettah Can’nın sahne aldığı konser düzenledi. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’ndeki konserde birbirinden güzel şarkılarını öğrenciler için seslendiren Can, eşsiz yorumuyla öğrencilere ve diğer davetlilere keyifli bir gece yaşattı. Öte yandan, gecede İsmetpaşa Ortaokulu müzik grubundan öğrenciler de sahne alarak, Türkçe, Hintçe, Fransızca ve İngilizce şarkılar söyleyerek geceye renk kattı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da geceye katılarak öğrencilerin karne ve mezuniyet heyecanına ortak oldu. Başkan Altunay, okullarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Sonrasında ise mezun olacak olan öğrenciler sahneye çıkarak keplerini fırlattı.
“EĞİTİMDE, SAĞLIKTA, YEŞİLLİKTE EN ÖNCÜ İLÇE SULTANGAZİ DİYE İSTANBUL’A ADIMIZI YAZDIRACAĞIZ”
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak olan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, mezun olan öğrencilere aydınlık bir gelecek dileyerek, "Bugün bu salon sizlerle çok güzel. Burada ne zaman bir toplantı gerçekleşse hakikaten öğrenciler olunca buranın rengi çok daha güzel görünüyor. Bu güzelliğinizin bu gülümsemenizin ömrünüz boyunca davam etmesini Rabbimden temenni ediyorum. Yaz boyunca, tatil süresince kazasız belasız bir tatil geçirmenizi diliyorum. Başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Her zaman en iyi okullarda sizleri görme arzusunda olduğumu bir kere daha ifade ediyorum. Sultangazi’den böyle birinci arkadaşlarımızın sayılarının artmasını temenni ediyorum. Bakın bir gün gelecek burası konuşulacak. Eğitimde de, sağlıkta da, yeşilde de, öncü ilçe Sultangazi diye İstanbul’a adımızı yazacağız. Bunu hep beraber yapacağız. Verdiğiniz desteklerden, gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Öğrencilere söylediği şarkılarla eğlenceli anlar yaşatan Fettah Can ise, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bu yıl sınıfını geçen kardeşlerimi kutluyorum. Eğitim hayatınızın çok güzel ve çok başarılı geçmesini diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.