Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nun üniversite imamı olduğu iddia edilen kişi görevden alındı

Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan 18 öğretim elemanı ve 6 idari personelin isimleri belli oldu.Geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırılan 18 öğretim elemanı ve 6 idari personelin isimleri belli oldu.
Geçtiğimiz günlerde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim üye ve görevlilerinin; Prof. Dr. Abdulkadir İlgen, Prof. Dr. Erdal Eren, Doç. Dr. Bilge Eren, FÖTO Üniversitesi İmamı olarak iddia edilen Öğretim Görevlisi Hasan Hüseyin Düzgün, Doç. Dr. Hüseyin Altay, Doç. Dr. Ali Acılar, Doç. Dr. Bülent Başaran, Yrd. Doç. Dr. Veysi Öztürk, Osmaneli Meslek Yüksel Okulu Öğretim Görevlisi Yunus Düğer, Söğüt Yüksek Yüksel Okulu öğretim üyesi Mehmet Kılıç, Araştırma Görevlisi Fatih Güneş, Araştırma Görevlisi Ali Okumuş, Araştırma Görevlisi Esra Bozyiğit, Araştırma Görevlisi Okan Çağlar Taşdirek, Araştırma Görevlisi Hümeyra Çetinkaya, Öğretim Görevlisi Dilek Derince, Öğretim Görevlisi Yasemin Ucun, Öğretim Görevlisi Ayfer Ulaş olduğu öğrenildi.
Açığa alınan idari personeller ise Şemsettin Akağaç, Betül Dökmeci Arslan, Yusuf Ünal, Muhammed Ay, Hatice Okutucu ve eski Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı olan ve üniversite yatay geçiş yapan Sadettin Uğurlu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.