Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün tabelaları indirildi, Atatürk ve Erdoğan resmi asıldı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün darbe girişiminin ardından, İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Özel Yamanlar İlkokulu ile Ortaokulu, Özel Ataşehir Temel Lisesi, Özel Pembe Mavi Kelebekler Anaokulu kapatılarak kapılarına mühür vuruldu.Eli...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün darbe girişiminin ardından, İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Özel Yamanlar İlkokulu ile Ortaokulu, Özel Ataşehir Temel Lisesi, Özel Pembe Mavi Kelebekler Anaokulu kapatılarak kapılarına mühür vuruldu.
Eli kanlı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün darbe girişimin ardından operasyonlarda devam ediyor. Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edilmesinin ardından alınan kararla örgütün okulları da teker teker kapatılıyor. FETÖ örgütünün kurulduğu il olan İzmir’de de, Gaziemir ilçesindeki Özel Yamanlar İlkokulu ile Ortaokulu, Özel Ataşehir Temel Lisesi, Özel Pembe Mavi Kelebekler Anaokulu’nun kapısına kilit vuruldu. Maliye müfettişlerinin yaptıkları demirbaş sayımıyla tek tek tutanağa geçirilen kurum varlıkları, tek tek devlet zimmetine geçirildi. Okulun tabelası da indirilerek, yerine Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri asıldı. Örgütün eğitim kurumuna Türk bayrakları da asıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.