Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’nün kitapları Murat Nehri’nden çıktı

Bingöl’ün Genç ilçesinde Murat Nehri yatağında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) elebaşı Fethullah Gülen’e ait kitaplar bulundu.FETÖ/PDY soruşturmaları devam ederken, ellerinde terör örgütünün elebaşı...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bingöl’ün Genç ilçesinde Murat Nehri yatağında Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) elebaşı Fethullah Gülen’e ait kitaplar bulundu.
FETÖ/PDY soruşturmaları devam ederken, ellerinde terör örgütünün elebaşı olan Fetullah Gülen’e ait kitaplar ve örgütün yayın organları bulunan vatandaşlar farklı yollarla dokümanlardan kurtuluyor. Daha önce kentin birçok noktasında bulunan kitaplar, bu kez Murat Nehri’nde bulundu. Serinlemek için Murat Nehri’ne giden bir grup genç, nehre atılmış çok sayıda kitap buldu. Kitapların kimler tarafından bırakıldığını görmediklerini belirten gençler, “Nehre girdiğimizde suyun içerisinde çok sayıda kitap ve CD bulduk. Sonra kitapları suyun içerisinden çıkarıp incelediğimizde FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in kitapları olduğunu anladık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.