Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’den gözaltına alınan akademisyenler adliyeye sevk edildi

İzmir’de, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademisyen ve idari personeli 40 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.12 Ağustos günü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi akademisyen ve idari personeli 40 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
12 Ağustos günü, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan FETÖ operasyonunda, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) akademisyen ve idari personelinden toplam 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında İstanbul’da yakalanan ve üniversitenin imamı olarak bilenen Adem Fidan’ın da olduğu belirtildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den 2. Bölge milletvekili aday adayı olan İKÇÜ eski Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal, Biyoloji Ana Bilim Dalı’nda Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Sütçü, Dermatoloji Bölümü Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerafettin Karaca ile üniversitenin imamı olduğu iddia edilen Adem Fidan’ın da aralarında bulunduğu 40 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Öte yandan aranması bulunan 4 şahsın yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.