Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ’cü profesöre Bursa’da gözaltı

Bursa polisi FETÖ/PDY elebaşı Fethullah Gülen ile sık sık görüştüğü tespit edilen Widener Üniversitesi profesörünü ve kardeşini Bursa’da gözaltına aldı.Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğüne gelen isminin ve kimlik bilgilerinin...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 11:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa polisi FETÖ/PDY elebaşı Fethullah Gülen ile sık sık görüştüğü tespit edilen Widener Üniversitesi profesörünü ve kardeşini Bursa’da gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğüne gelen isminin ve kimlik bilgilerinin gizli tutulmasını isteyen bir vatandaş, FETÖ mensubu olduğunu iddia ettiği 2 kişi hakkında ihbarda bulundu. Vatandaşın ifadesinde, yakın bir arkadaşı olan M.K.’nın ‘demokrasi ile işinin olmayacağını, abisi İ.K.’nın sık sık Amerika Birleşik Devletleri’nde Fethullah Gülen ile bir araya geldiğini’ söylediğini bildirmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.
Verilen adrese giden polis ekipleri, M.K. ve İ.K.’yı gözaltına aldı. İ.K.’nın Amerika Birleşik Devletleri’nde Widener Üniversitesi’nde Profesör olduğu, üniversitenin Pensilvanya eyaletinde olduğu tespit edilirken, İ.K.’nın Fethullah Gülen ile sık sık görüştüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.