Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ soruşturmasında serbest kalan belediye başkanının baba acısı

Zonguldak’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yaklaşık 10 gün önce gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakılan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, babasını kaybetti. Hayatını kaybeden baba...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yaklaşık 10 gün önce gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakılan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, babasını kaybetti. Hayatını kaybeden baba Hacı Ziya Kalaycı, beldede geniş katılımla son yolculuğuna uğurlandı.
Zonguldak’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, yaklaşık 10 gün önce gözaltına alınmıştı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından önceki gün Zonguldak Adliyesi’ne sevk edilen Kalaycı, Cumhuriyet Savcılığı’nda ifade verdikten sonra nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti. Nöbetçi mahkeme ise Kalaycı’nın adli kontrol yöntemiyle serbest bırakılmasına karar vermişti. Yakınları tarafından büyük bir beldede sevinçle ve alkışlarla karşılanan Başkan Mustafa Kalaycı bu kez de baba acısı yaşadı. Bir süre önce rahatsızlanan ve hastanede tedavisi sürdüğü sırada vefat eden baba Ziya Kalaycı için Karaman beldesinde cenaze töreni düzenlendi.
Taziyeleri kabul eden Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’nın babası Hacı Ziya Kalaycı’nın cenazesi beldedeki Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Çukurören köyünde toprağa verildi. Sevenleri ise baba Ziya Kalaycı’nın cenaze törenine akın etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.