Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ soruşturması kapsamında Bolu Dağı’ndaki iş yerine girişler kapatıldı

FETÖ/PDY üyesi bir grup askerin başlattığı darbe girişimi sonrasında Düzce’de devam eden soruşturmalarda terör örgütü FETÖ’ye finansal destek sağladığı tespit edilen bir iş yerinin girişleri bariyerlerle kapatıldı. Bariyer çalışması...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ/PDY üyesi bir grup askerin başlattığı darbe girişimi sonrasında Düzce’de devam eden soruşturmalarda terör örgütü FETÖ’ye finansal destek sağladığı tespit edilen bir iş yerinin girişleri bariyerlerle kapatıldı. Bariyer çalışması sırasında jandarma ve polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.
Fethullahçı Terör Örgütü üyesi askerlerin darbe girişimi sonrasında Düzce’de başlatılan soruşturmalar kapsamında Bolu Dağı’nda uzun süredir faaliyet gösteren İsmail’in Yeri isimli et lokantasının örgüte finansal destek sağladığı tespit edildi. Bunun üzerine Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri iş yerinde arama yaptı. Ardından iş yerinin Bolu Dağı’ndan giriş ve çıkışları karayolları ekiplerince bariyerlerle kapatıldı. Bariyer çalışması sırasında polis ve jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.