Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fetö Sanığına Cenaze İçin İzin Verildi

Malatya’da geçtiğimiz aylarda Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan MAKİAD eski başkanı Muzaffer Erşan, kayınvalidesinin cenazesine katılmak için cezaevinden izinli çıktı.Malatya’da...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da geçtiğimiz aylarda Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan MAKİAD eski başkanı Muzaffer Erşan, kayınvalidesinin cenazesine katılmak için cezaevinden izinli çıktı.
Malatya’da 30 Ocak’ta düzenlenen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma’ iddiasıyla tutuklanan Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) eski başkanı iş adamı Muzaffer Erşan, vefat eden kayınvalidesi Mahire Kasap’ın (76) cenazesine katılmak için savcılık izni ile cezaevinden izinli çıktı. Geçtiğimiz şubat ayında da annesi 88 yaşındaki Mukaddes Erşan’ı kaybeden Erşan, beraberinde cezaevi görevlileri ile birlikte bugün Şehir Mezarlığı’nda ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına katıldı.
Savcılıktan alınan izin çerçevesinde cenazeye katılan Erşan, daha sonra yeniden cezaevi aracıyla Malatya E Tipi Cezaevi’ne götürüldü.
Öte yandan, vefat eden Mahire Kasap’ın Malatya’nın yerel sanatçısı Sami Kasap’ın eşi olduğu belirtildi. Malatya’nın yetiştirdiği ünlü besteci, söz yazarı ve yorumcu Gazelhan Sami Kasap da uzun süre önce hayatını kaybetmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.