Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ operasyonu sonrası AİBÜ’den 2 istifa

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr Mehmet Bahar ve Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu görevlerinden istifa etti.FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu ve...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2016 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2016 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr Mehmet Bahar ve Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu görevlerinden istifa etti.
FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan Genel Sekreter Prof. Dr. Erdal Bekiroğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bekiroğlu ve Bahar, serbest kalmalarının ardından görevlerinden istifa etti.
Konuyla ilgili Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, "Basında yer alan bazı haberlere ilişkin 13.08.2016 tarihinde kapsamlı bir basın açıklaması yapılmıştı. Bu meyanda gözaltına alınıp adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreteri’nin, 12.08.2016 tarihi itibarıyla idari görevlerinden ayrıldıkları kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.