Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ okullarına 15 Temmuz şehitlerinin ismi verilecek

Adıyaman’da Fethullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) ait okullara 15 Temmuz şehitlerinin ismi verilecek.Adıyaman’da FETÖ/PDY’ye ait İkbal Anaokulu, İkbal Ortaokulu, İkbal Lisesi ve İkbal Sağlık Meslek Lisesi...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da Fethullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) ait okullara 15 Temmuz şehitlerinin ismi verilecek.
Adıyaman’da FETÖ/PDY’ye ait İkbal Anaokulu, İkbal Ortaokulu, İkbal Lisesi ve İkbal Sağlık Meslek Lisesi binalarına el konulmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından binalarda çalışma başlatıldı. Okullara müdürlerin atanmasının ardından okulların eski tabelaları indirilmeye başlandı. Adıyaman Belediyesi itfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tabelaları indirdi.
Kazma ve balta ile parçalanan tabelalar, itfaiye ekiplerinin ‘Allahu ekber’ nidaları ile söküldü. Kırılan tabelaların yerine yenisinin asılacağı öğrenildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, el konulan okullara 15 Temmuz’da şehit olan vatandaşların isimlerinin verileceğini aktardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.