Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fethullah Gülen’in maketini Eskişehir’de dar ağcına astılar

Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi mensupları, Fethullhaçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşısı olarak gösterilen Fethullah Gülen’in maketini Eskişehir’in göbeğinde dar ağacına astı. Fethullah Gülen’in dar ağacına asılmış maketi, çevredeki...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2016 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2016 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi mensupları, Fethullhaçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşısı olarak gösterilen Fethullah Gülen’in maketini Eskişehir’in göbeğinde dar ağacına astı. Fethullah Gülen’in dar ağacına asılmış maketi, çevredeki vatandaşların yoğun ilgisine sebep oldu.
Eskişehir’de Sağlık-Sen tarafından gerçekleştirilen eylemde, Şair Fuzuli Caddesi’ne çıkarılan Fethullah Gülen maketini, trafiğin kısa süreli durmasına neden oldu. Asılmış Fethullah Gülen maketini gören Eskişehirliler ise darbe girişimine olan tepkilerini gösterdiler. Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, darbe girişiminin milletin demokrasiye, ülkesine olan sevgisi ve darbecilere karşı cansiperhane mücadelesiyle engellendiğini ve demokrasinin kazanmasını sağladığına dikkat çekti. Köksal, "Darbe akşamından bugüne kadar ve bundan sonra da demokrasimize sahip çıkmada tereddüt göstermeden, bütün teşkilatımızla meydanlarda ve milli iradenin yanında olacağız. Bugüne kadar Eskişehir’de sağlık sistemi içerisinde paralel ile mücadelede tek bir yöneticinin görevden alınmadığını, sağlık tesislerinde paralel terör örgütü ile mücadele edilmediğini her platformda dile getirdik. Bugünden sonrada devletimiz ve milletimiz ile bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Sağlık-Sen ailesi olarak tüm Eskişehir’de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımız ile omuz omuza, yan yana saf tutarak demokrasiden yana safımızı bir kez daha ortaya koyduk" dedi.
Dar ağacındaki Gülen’i gören vatandaşlar, selfie çekmeyi de ihmal etmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.