Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatsa’daki Heyelanda Tahliye Edilen Ev Sayısı 6’ya Çıktı

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yavaş Mahallesi’nde meydana gelen heyelan nedeniyle tahliye edilen ev sayısı 6’ya çıktı.Fatsa ilçesi ile Gürgentepe ilçesi sınırında meydana gelen heyelan nedeniyle iki ilçe arasındaki ulaşım dün geceden...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yavaş Mahallesi’nde meydana gelen heyelan nedeniyle tahliye edilen ev sayısı 6’ya çıktı.
Fatsa ilçesi ile Gürgentepe ilçesi sınırında meydana gelen heyelan nedeniyle iki ilçe arasındaki ulaşım dün geceden itibaren sağlanamıyor. Heyelan sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Yavaş Mahallesi’ndeki yol açma çalışmaları devam ediyor. Aşırı yağmur nedeniyle mahallede birkaç evde de su baskını yaşanırken, bir iş yerinde göçük meydana geldi. Olayda iş yeri kullanılmaz hale geldi.
İncelemeleri sonrası açıklamalarda bulunan Yavaş Mahallesi Muhtarı Nedim Töngel, son yüz yılın en ağır yağışının görüldüğünü belirterek, “Yaramız çok ağır. Büyükşehir ekiplerimiz dün geceden beri çalışıyor. Henüz ulaşamadığımız 3 mahallemiz var. 6 tane de evi boşalttırdık” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa Ulaştırma Şefi Selahattin Mut ise, kapanan yolların açılması ile ilgi 7 tane iş makinesi, 2 kamyon, 3 greyder ve 4 pikap ile yoğun bir şekilde çalışma yaptıklarını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.