Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinden Vakıf Haftası’na Katkı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ), 9-15 Mayıs tarihlerinde kutlanan Vakıf Haftası dolayısıyla “Vakıf ve Sivil Toplum” paneli ile “Vefatının 50. Yıldönümünde Ord. Prof. Dr. Mehmed Fuat Köprülü” paneline ev sahipliği...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ), 9-15 Mayıs tarihlerinde kutlanan Vakıf Haftası dolayısıyla “Vakıf ve Sivil Toplum” paneli ile “Vefatının 50. Yıldönümünde Ord. Prof. Dr. Mehmed Fuat Köprülü” paneline ev sahipliği yapıyor.
Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinin 2016 Vakıf Haftası dolayısıyla düzenlediği bir dizi etkinlikten biri olan “Vakıf ve Sivil Toplum” paneli 12 Mayıs, 10.00’da FSMVÜ Topkapı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek. Oturum başkanlığını FSMVÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Duman’ın yapacağı panelde; sivil toplum kuruluşlarında vakıfların rolü ve vakıfların kültürümüze katkıları gibi birkaç başlıkta değerlendirmeler yapılacak.
ORD. PROF. DR. MEHMED FUAD KÖPRÜLÜ PANELİ
“Vakıf ve Sivil Toplum” panelinin ardından aynı mekânda saat 14.00’te, UNESCO Türkiye Milli Komisyonunun da katkılarıyla Ord. Prof. Dr. Mehmed Fuad Köprülü, vefatının 50. yıldönümünde adına düzenlenen panel ile anılacak. Panelde, akademisyenler Köprülü’nün tarih ilmine katkıları, vakıf hukuku, edebiyat tarihi ve Türkiyat çalışmalarını ele alacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.