Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fakırcalı yolu asfaltla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın Fakırcalı, Beldibi ve Başköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltladı.Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri geçtiğimiz yıl genişletme yaptığı Alanya’nın Fakırcalı,...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fakırcalı yolu asfaltla buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’nın Fakırcalı, Beldibi ve Başköy mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunu asfaltladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal alan ekipleri geçtiğimiz yıl genişletme yaptığı Alanya’nın Fakırcalı, Beldibi ve Başköy Mahallesi’ni bir birine bağlayan grup yolunda asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Fakırcalı’da 3, Başköy’de 2 ve Beldibi’nde 1 kilometre olmak üzere grup yolunun toplam 6 kilometresi kısa sürede asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Kalan 4 kilometrelik bölümünde ise önümüzdeki süreçte asfalt çalışmaları yapılacak.

Hizmetler devam edecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’nın birçok yerinde kırsal alan ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Bazı yerlerde bakım ve onarım, bazı yerlerde genişletme biten yerlerde de asfalt çalışmaları devam ediyor. Fakırcalı, Beldibi ve Başköy Mahalle yolları yöre halkının yanı sıra buradan yaylaya giden diğer mahalleler için de büyük önem arz ediyor. Bu nedenle önce genişlettik ardından asfaltladık. Vatandaşlarımız yollarını güvenli ve konforlu şekilde kullanabilirler” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.