Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fair-play Üniversite Kervanı Çanakkale’de

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Tarafından Üniversitelerde Fair-play Felsefesinin Yayılmasına Yönelik Olarak Düzenlenen “üniversite Fair-play Kervanı” Bu Yıl 3. Ziyaretini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ne Gerçekleştiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fair-play Üniversite Kervanı Çanakkale’de
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen “Üniversite Fair-Play Kervanı” bu yıl 3. ziyaretini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ne gerçekleştiriyor.
Kervan heyeti Çanakkale’de Vali Yardımcısı Adil Karataş’ı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü’yü ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörünü ziyaret edecek.
Düzenlenecek Fair-Play Konferansına TMOK Fair-Play Komisyonu üyeleri ile birlikte 1968 Meksika Olimpiyatları’nda maratonda 4. Olan İsmail Akçay ve Dünya Şampiyonu okçumuz Nevin Akdağ katılacak.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde 7 Nisan 2016 Perşembe günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda farklı etkinlikler yer alacak.
Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kiğılı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca Fair-Play’i anlatan kitap ve broşür gibi basılı materyaller öğrencilere dağıtılacak.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Üniversiteler Kervanı 6 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 16.15’te Çanakkale Vali Yardımcısı Adil Karataş’ı makamında ziyaret edip, Fair-Play şilti takdim edecek. Kervan ekibi ardından saat 17.00’da Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü’yü ziyaret edecek.
TMOK Fair-Play Kervanı 11.30’da ise Çanakkale 18 Mart Üniversitesi rektörlüğünü bir ziyaret gerçekleştirecek. Heyet saat 13.15’de Dünya Fair-Play Karikatür Sergisinin açılışını yapacak.
18 Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde saat 14.00’da gerçekleşecek panele; Avrupa Fair Play Birliği (EFPM) Başkan Yardımcısı Erdoğan Arıpınar, Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay katılarak Fair-Play’i anlatacak. Ayrıca komisyon üyelerinden Teoman Güray, Semra Demirer, Remzi Yılmaz ve Sevim Güllü Fair-Play’i anlatan birer sunum yapacak.
Çanakkale’de gerçekleşecek etkinlikte 1968 Meksika Olimpiyatları ve Tokyo Maratonu’nda 4. olan İsmail Akçay ile Dünya Şampiyonu Okçumuz, Nevin Akdağ birer konuşma yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.