Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fadıloğlu, ikiz bebeklere ‘merhaba’ dedi

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında ikiz bebekleri olan aileyi ziyaret ederek, sevinçlerine ortak oldu. Fadıloğlu, beraberinde getirdiği çeşitli hediye paketlerini de anneye teslim ederek hayırlı...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fadıloğlu, ikiz bebeklere ‘merhaba’ dedi

Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Merhaba Bebek” projesi kapsamında ikiz bebekleri olan aileyi ziyaret ederek, sevinçlerine ortak oldu. Fadıloğlu, beraberinde getirdiği çeşitli hediye paketlerini de anneye teslim ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Zeytinli Mahallesinde ikamet eden Ebrar ve Emine ismini verdikleri ikiz bebek sahibi Mehmet ve Serap Kaya ailesini ziyaret etti. Ebrar ve Emine isimli ikiz bebekleri kucağına alan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, bebekleri doyasıya sevdi. Bebeklerin sağlıklı bir ömür geçirmeleri konusunda temennilerde bulunan Başkan Fadıloğlu, bebekler için getirdiği hediyeleri aileye takdim etti. Fadıloğlu, çocukların sağlık durumları hakkında anne Serap Kaya’dan bilgi aldı.

“Ailemizin ikiz bebek sevincine ortak olduk“

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğu, ailenin ikiz bebek sevincine ortak olduklarını dile getiren, “Merhaba Bebek projesi kapsamında bugün Mehmet ve Serap kardeşimizin ikiz bebeklerini ziyarete geldik. Tabi bir de büyük ablamız Ecrin var. Ecrin’in kardeşlerini ziyarete gelmiş olduk. Rabbim, anneli ve babalı büyütmeyi nasip etsin. Rabbim, hiçbir zaman acılarını göstermesin. Çok şükür sağlık durumları da gayet iyi görünüyor. Serap kardeşimiz de bebeklerle yakından ilgileniyor. İnşallah onlar da büyüyerek vatana ve millete hayırlı evlatlar olurlar. Mehmet kardeşimiz bu süreçte ekonomik olarak biraz yorulmuş fakat evlat sahibi olmanın mutluluğu ayrı bir duygu. Allah, olmayanlara da tez zamanda evlat sevmeyi nasip etsin. Allah, hiçbir zaman da devletimize zeval vermesin. İnşallah onlar da sağlık ve sıhhat içerisinde büyürler. Normal şartlarda zaten ekip arkadaşlarımız her doğum yapan ailelerimizi ziyaret ederek, çeşitli hediyelerimizi sunuyorlar. Bugün de özellikle ikiz bebeklerimizi ziyaret edelim, dedik. Bizi misafir ettiler, evlerini açtılar, tekrar kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İkiz çocuk babası Mehmet Kaya ise,“Kızlarımızın ismini Ebrar ve Emine koyduk. Çok mutluyuz. Bu sevinci çocuğu olanlar iyi bilir. Çok şükür bebeklerimiz sağlıklı. Allah, çocuğu olmayanlara da bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bizi bu mutlu günümüzde ziyaretiyle daha da mutlu etti. Allah, hiçbir zaman devletimizi başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.