Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüp’ten İBB’ye En "Özel" Transfer

İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (BBSK), Down Sendromuna farkındalık oluşturmak amacıyla Eyüplü Ali Uçar’ı kadrosuna katarak anlamlı bir transfere imza attı.Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelliler...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (BBSK), Down Sendromuna farkındalık oluşturmak amacıyla Eyüplü Ali Uçar’ı kadrosuna katarak anlamlı bir transfere imza attı.
Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (ESER) ve Şeker Hayat’ın özel çocuklarından Ali Uçar’a, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Down Sendromuna farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı transfer teklifi geldi.
Cebeci Spor Kompleksi kulüp binasında Başkan Bahattin Ulusoy’un katılımıyla düzenlenen törende Down Sendromlu Ali Uçar, İstanbul BBSK ile sözleşme imzaladı. İstanbul BBSK’nın yeni transferi Ali Uçar, Down Sendromu Haftasında Trabzonspor Medical Park ile oynanacak müsabakada takımdaki yerini alacak.
Maçın başlama atışını yapacak olan Ali Uçar, diğer 12 Down Sendromlu arkadaşlarıyla beraber 19 Mart Cumartesi günü oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor Medical Park maçının devre arasında 5 dakikalık gösteri maçı da gerçekleştirecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.