Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüp Kış Spor Okullarının Kapanışı Düzenlenen Sertifika Töreni İle Yapıldı

Eyüp Belediyesi tarafından çocuklara yedi ayrı branşta eğitim vermek amacıyla başlatılan kış spor okulları, baharın gelmesiyle son erdi.Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onlara sporu sevdirmek amacıyla Eyüp Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 16:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp Belediyesi tarafından çocuklara yedi ayrı branşta eğitim vermek amacıyla başlatılan kış spor okulları, baharın gelmesiyle son erdi.
Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onlara sporu sevdirmek amacıyla Eyüp Belediyesi tarafından Aralık ayı içerisinde Alibeyköy Spor Kompleksinde başlatılan Kış Spor Okulları düzenlenen sertifika töreni ile sona erdi. Kış mevsimi boyunca futbol, voleybol, tenis, Basketbol, Uzak Doğu Sporları, Atletizm, Okçuluk gibi yedi farklı branşta eğitim alan çocuklar, sertifikalarını Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın elinden aldı. Başkan Aydın her sertifikayı imzalayarak genç sporculara takdim etti.
“SPOR ÇOCUKLARIMIZIN HEM FİZİKSEL HEM DE RUHSAL GELİŞİMİNİ SAĞLIYOR”
Yaptığı konuşmada gençlere ve çocuklara faydalı projelere devam edeceklerini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Biz yola çıkarken, çocuklara, gençlere özen veren bir belediye olacağız diyerek yola çıkmıştık ve o yöndeki çalışmalarımız da devam ediyor. Spor deyince sadece boş zamanlarda olan bir çalışma değil, hem yazın hem de kışın yapılan bir çalışma olarak gördük. Spor çocuklarımızın hem fiziksel gelişimini hem de ruhsal gelişimini sağlayan bir çalışmadır. Bizde belediye olarak yaz ve kış spor çalışmalarımıza devam ediyoruz. Burada bin kadar çocuğumuz var ama kış spor okullarında yedi farklı branşta 2 bin 230 civarında çocuğumuz mezun oldu ve bu gün sertifikalarını alıyorlar” dedi.
“ÇOCUKLARI FAYDALI SPOR ALANLARIYLA MEŞGUL ETMEK İSTİYORUZ”
Bu sene Eyüp Belediyesi olarak çocuklara faydalı olacak spor faaliyetlerine devam ettiklerini söyleyen Başkan Aydın, “Biz bu sene kış spor okullarında yedi farklı bir branşta yaptık ama onun dışında okullarda satranç kulüpleri kurdurduk. Bunlarla beraber spor okullarımızın gelişmesi noktasında onlara ayni ve malzeme desteklerine devam ediyoruz, yaz ve kış kampları düzenliyoruz. Yani bu etkinliklerle çocuklarımız adeta boş kalmıyorlar. Bizlerde boş bırakmayarak onları faydalı işlerle meşgul etmek istiyoruz” diye konuştu.
“AİLELERDEN SPOR OKULLARINA YÖNELİK OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ”
Ailelerden spor okullarına yönelik olumlu dönüşler aldıklarını söyleyen Aydın, “Ben bu güne kadar olumsuz bir görüş almadım. Ailelerden her zaman olumlu görüşler aldım. Aileler bu konularda çok ilgililer ve onlarında mutlu olduklarını görüyorum, onlarda söylüyorlar. Sürekli olarak anket yaptırıyoruz ve sürekli olarak özel mektuplarla takip ediyoruz. Aileler ve çocukların mutlu olduklarını görüyoruz. Tabi ufak tefek hatalarımız oluyor bizlerde onları düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, düzenlenen sertifika töreni sonrasında günün anısına genç sporcularla fotoğraf çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.