Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eyüp Belediyesinden Özel Öğrencilere Konya Gezisi

Eyüp Belediyesi tarafından Konya’ya düzenlenen gezide, belediye bünyesinde eğitim gören Engelliler Sürekli Eğitim Merkezi (ESER) ile Şeker Hayat öğrencileri ve aileleri Mevlana Türbesini ziyaret etti.Eyüp Belediyesinin Vuslat Yolcuğu projesi...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp Belediyesi tarafından Konya’ya düzenlenen gezide, belediye bünyesinde eğitim gören Engelliler Sürekli Eğitim Merkezi (ESER) ile Şeker Hayat öğrencileri ve aileleri Mevlana Türbesini ziyaret etti.
Eyüp Belediyesinin Vuslat Yolcuğu projesi kapsamındaki kültür gezileri devam ediyor. 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle belediye bünyesinde eğitim gören ESER ve Şeker Hayat öğrencileri ve ailelerine Konya gezisi düzenlendi. Özel öğrenciler ve ailelerinden oluşan bir gurup yüksek hızlı trenle Konya’ya geldi. Hz. Mevlana’nın türbesini ziyaret eden özel öğrenciler sandukanın başında dua etti. Gurup, rehber eşliğinde türbe içerisini gezerek bilgi aldı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, organizasyonu düzenleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.