Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’nın İlk Ziyaretçileri Minik Erdoğan Kardeşler Oldu

Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ‘çiçek ve çocuk” temalı EXPO 2016 Antalya’nın ilk ziyaretçileri, 1 yaşındaki Cemre ve 3 yaşındaki Erdem Erdoğan kardeşler oldu. Anne Fatma Erdoğan ve baba İzzet Erdoğan, sergi alanına girişte...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın ev sahipliği yaptığı ‘çiçek ve çocuk” temalı EXPO 2016 Antalya’nın ilk ziyaretçileri, 1 yaşındaki Cemre ve 3 yaşındaki Erdem Erdoğan kardeşler oldu. Anne Fatma Erdoğan ve baba İzzet Erdoğan, sergi alanına girişte çiçeklerle karşılandı.
Antalya’nın Aksu ilçesinde bin 121 dönüm alan üzerine kurulu EXPO 2016 Antalya, devletin zirvesinin katıldığı görkemli törenin ardından 23 Nisan’da vatandaşlara kapılarını açtı. Osaka’dan sonra en yüksek katılımlı 2’nci EXPO olan EXPO 2016 Antalya’nın ilk ziyaretçileri ise Antalyalı Erdoğan ailesi oldu. ’Çiçek ve çocuk’ temalı EXPO 2016 Antalya’ya İzzet Erdoğan ile Fatma Erdoğan, çocukları 1 yaşındaki Cemre ve 3 yaşındaki Erdem Erdoğan ile birlikte geldi. Kuzey tarafında bulunan ana kapıdan sergi alanına giriş yapan Erdoğan ailesi, televizyon ve gazetelerde gördükleri EXPO 2016’yı sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül tarafından karşılanan Erdoğan ailesine bambu set ve çiçek takdim edildi.
EXPO 2016 Antalya’nın başta Türkiye, sonra da Antalya için hayırlı olmasını dileyen baba İzzet Erdoğan, “Antalya’ya kalıcı eserler bırakılacak. Televizyon ve gazetelerde görüp okuduğumuz kadarıyla çok güzel bir yer olacak. Keyif dolu bir gün geçirmeyi ümit ediyoruz. Herkesi de sergi alanına bekliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.