Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’daki İtalyan Bahçesi ’Özel’ Çocukları Misafir Etti

EXPO 2016 Antalya kapsamında, 970 metrekarelik bahçesi ve 130 metrekarelik etkinlik alanıyla yer alan İtalyan Bahçesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukları ve ailelerini ağırladı.EXPO...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016’daki İtalyan Bahçesi ’Özel’ Çocukları Misafir Etti
EXPO 2016 Antalya kapsamında, 970 metrekarelik bahçesi ve 130 metrekarelik etkinlik alanıyla yer alan İtalyan Bahçesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören çocukları ve ailelerini ağırladı.
EXPO 2016 Antalya’da, özellikle çocuklara yönelik yaptığı etkinlikler ile dikkat çeken İtalyan Bahçesi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden çocukları ve ailelerini ağırladı.
Bahçeyi ziyaret eden özel öğrenciler, İtalyan peyzajı ve bitkileri hakkında bilgi alırken aynı zamanda İtalya’nın geleneksel tiyatro karakterleri Arlecchino ve Pulcinella’yı canlandıran bir gösteri ekibiyle gönüllerince eğlendiler. Yüz boyama, resim yapma ve sihirbaz gösterisine katılan çocuklar keyifli anlar yaşadı. İtalya bahçesi olarak en önemli hedeflerinin dünya geleceğinin güvencesi olan çocuklara yeşilin ve çevre bilincinin önemini anlatmak olduğuna vurgu yapan İtalyan Bahçesi İletişim Danışmanı Zuhal Gürdamar, “2,5 aydan bu yana gerek tarım lisesi gerekse çeşitli ilkokulların öğrencilerinden oluşan pek çok misafirimiz oldu. Onlara tabi ki İtalyan bahçesi nezdinde EPO 2016 Antalya kapsamında bazı bilgiler veriyoruz. Tabi ki çevre bilincini onlara aşılamak adına bazı work shoplar yapıyoruz bundan sonra da bunu yapıyor olacağız. Geleceğimizin aslında umutları çocuklarımız. Dolayısıyla onlara çevre bilinci ve yeşili sevdirmek adına da bir takım etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi eğitmenlerinden Meryem Koç da böyle bir etkinlik düzenlediği için İtalyan Bahçesi yetkililerine teşekkür etti. Koç, “Özel çocuklarımız ve velileri için çok güzel bir program oldu. Çocuklarımıza farklı bir eğlence ortamı oldu. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Geziye katılan öğrenciler, resim öğretmenleri eşliğinde "İtalyan Bahçesinde En Beğendiğin Çiçeği Resmet’’ konulu resim yarışması kapsamında, resim yaparak yarışmaya katılma imkânı da buldular. İtalyan Bahçesindeki program bahçe gezisi ve öğle yemeğiyle son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.