Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’daki Biyoçeşitliliğe Hayran Kaldılar

Türkiye Belediyeler Birliği’nin Antalya’da düzenlediği çalıştaya katılan 81 ilin ulaşım daire başkanları ve ulaşım müdürleri, EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret etti. Heyet, EXPO alanındaki biyoçeşitliliğe hayran kaldı.Türkiye’deki...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Belediyeler Birliği’nin Antalya’da düzenlediği çalıştaya katılan 81 ilin ulaşım daire başkanları ve ulaşım müdürleri, EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret etti. Heyet, EXPO alanındaki biyoçeşitliliğe hayran kaldı.
Türkiye’deki 30 büyükşehir belediyesinin ulaşım daire başkanları ve 51 belediyenin ulaşım müdürleri, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Antalya’da düzenlenen Ulaşım Çalıştayı’na katıldı. Belediye yetkilileri çalıştayın son gününde aileleriyle birlikte EXPO 2016 Antalya’yı ziyaret etti. Aksu’da bulunan bin 121 dönümlük sergi alanını gezen heyet, ülke bahçeleri, Türkiye tema bahçeleri ve bitki heykellerin bulunduğu alanda bol bol fotoğraf çektirdi.
Çalıştayın koordinatörü olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Namlı, 3 gün süren çalıştayı EXPO ziyaretiyle sonlandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti. Alandan çok etkilendiklerini ifade eden Namlı, profesyonel ve disiplinli bir ekip tarafından karşılanıp, ağırlanmaktan da ayrıca mutlu olduklarını söyledi. EXPO 2016 Antalya’nın çok anlamlı ve büyük bir iş olduğuna dikkat çeken Namlı, “Burada doğayla barışık tertemiz bir çevre var. Burası beton şehirler içerisinde daralmış dünyamıza adeta bir ışık oldu. EXPO 2016’da harika bir eko çeşitlilik var. Çok farklı türlerde çiçek ve ağaçlar var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.