Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’da OneRepublic rüzgarı

Bugüne kadar dünyaca ünlü isimleri ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, bu kez ABD’li pop-rock grubu OneRepublic’in konserine ev sahipliği yaptı. Son yılların en popüler müzik gruplarından olan OneRepublic, çoğunluğunu gençlerin...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bugüne kadar dünyaca ünlü isimleri ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, bu kez ABD’li pop-rock grubu OneRepublic’in konserine ev sahipliği yaptı. Son yılların en popüler müzik gruplarından olan OneRepublic, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu konserde binlerce hayranını coşturdu.
İlk çıkış parçaları "Apologize" ile edindikleri yükselişi "Stop and Stare", "Secrets", "Feel Again" gibi müzik listelerinde zirveye oturan hit parçaları ile devam ettiren ve bugüne kadar 10 milyona yakın single satışı elde eden OneRepublic, EXPO 2016 Antalya Kır Aktivite Alanı’nda konser verdi. Grubun hayranı ve olan ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu binlerce kişi saatler öncesinden Kır Aktivite Alanı’nı doldurdu.
Muhteşem sahne şovlarıyla da dikkat çeken grubun konseri Eddie Fisher’in bateri şovuyla başladı. Grubun vokalisti Ryan Tedder ise şarkıya başladığı an Kır Aktivite alanında bulunan binlerce OneRebuplic hayranı büyük bir coşku yaşadı.
Dünya müzik listelerinde zirveye yerleşen “Apologize”, “If I Lose Myself” ve “Counting Stars” parçalarının sahibi OneRepublic, zirveye yerleşen hit parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konser, yaklaşık 2 saat sürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.