Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’da İntizar ve Gökhan Tepe’den romantik konser

EXPO 2016 Antalya’da devam eden yerli konser serisinde İntizar ve Gökhan Tepe sahne aldı. İntizar arabesk parçalardan oluşturduğu repertuvarıyla sahnede romantizm rüzgârı estirdi. Pop müziğin sevilen sesi Gökhan Tepe de terör saldırılarında...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016 Antalya’da devam eden yerli konser serisinde İntizar ve Gökhan Tepe sahne aldı. İntizar arabesk parçalardan oluşturduğu repertuvarıyla sahnede romantizm rüzgârı estirdi. Pop müziğin sevilen sesi Gökhan Tepe de terör saldırılarında hayatını kaybedenleri anarak slov şarkılar seslendirdi. Her iki şarkıcı da konserini ‘Memleketim’ şarkısıyla noktaladı.
Hafta boyunca EXPO 2016’da devam edecek yerli sanatçılardan oluşan konser serisinde EXPO 2016 gösteri salonunda İntizar sevenleriyle buluştu. Arabesk müziğin sevilen ismi İntizar yanık sesiyle büyüledi. İntizar ‘Ihlamurlar Altında’ başta olmak üzere sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
15 Temmuz darbe girişimi ve terör saldırılarına değinen İntizar, birlik çağrısı yaptı. İntizar, “Ayrımız gayrımız yok. Birlik, bütünlük zamanı. Hep böyle olsun zamanlar. Yıllardır kuklaların bilemediği bir şey var. Türkiye’de yaşayan insanların cesareti, gücü, kuvveti ama bunu neyle desteklememiz lazım? İlimle, bilimle, doğru imanla” dedi. İntizar, yaklaşık bir sat süren konserini seyircilerle birlikte seslendirdiği ‘Memleketim’ şarkısıyla bitirdi.
Gökhan Tepe terör saldırılarını kınadı
Gösteri salonunda İntizar’dan sonra sahneye çıkan Gökhan Tepe de terör saldırılarında yaşananların anısına saygı olarak hareketli şarkılar okumayacağını belirtti. Sevilen şarkıcı Gökhan Tepe, “Bugün çok acı bir gün. Günlerdir devam eden bu hain saldırıları kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu tip günlerde şarkı söylemek, sahnede olmak zor ama teröre karşı hepimizin dimdik durması gerekiyor. Ben de bu sebeple bu gece burada bu sahnede sizlerin karşısındayım. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın inşallah” şeklinde konuştu.
Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Tepe de konser boyunca en sevilen romantik şarkılarını seslendirdi. Tepe’nin konserini izleyenler arasında ‘Bizimkiler’ dizisinde ‘Cemil’ karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner de vardı. Sayıner, Gökhan Tepe’nin kendisini anons etmesinin ardından seyircileri selamladı.
Tepe, konserin sonunda ‘Memleketim’ şarkısını salonda bulunanlarla birlikte seslendirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.