Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016’da 101 metrede evlenme teklifi

EXPO 2016 Antalya’nın sembolü Turkcell EXPO Kulesi, romantik bir evlenme teklifine sahne oldu. Antalyalı Yurdabey Sarıtaş, 6 yıldır birlikte olduğu Banu Bingöl’e kulenin seyir terasında keman ve konfetiler eşliğinde evlenme teklif etti. Genç...

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2016 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016’da 101 metrede evlenme teklifi
EXPO 2016 Antalya’nın sembolü Turkcell EXPO Kulesi, romantik bir evlenme teklifine sahne oldu. Antalyalı Yurdabey Sarıtaş, 6 yıldır birlikte olduğu Banu Bingöl’e kulenin seyir terasında keman ve konfetiler eşliğinde evlenme teklif etti. Genç çiftin mutluluğuna arkadaşları ve kuleyi ziyaret eden vatandaşlar da ortak oldu.
6 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşına unutamayacağı bir evlilik teklifi sürprizi hazırlayan 33 yaşındaki işletmeci Yurdabey Sarıtaş, 28 yaşındaki muhasebeci Banu Bingöl’e Turkcell EXPO Kulesinde evlenme teklif etti. Sürpriz teklif için saatler öncesinden arkadaşlarıyla birlikte hazırlık yapan Yurdabey Sarıtaş, kulenin seyir terasını balonlarla süsleyerek seyir terasının camına da kalplerle süslü ‘Benimle evlenir misin?’ yazısı astı. Kendisi için hazırlanan sürprizden habersiz şekilde arkadaşlarıyla EXPO 2016’nın sembolü 101 metre yüksekliğindeki kulenin seyir terasına çıkan Banu Bingöl, asansörden iner inmez keman eşliğinde karşılandı. Seyir terasının camına asılı ‘Benimle evlenir misin?’ yazılı pankartın yanında bekleyen nişanlısı Yurdabey Sarıtaş’ın yanına giden genç kadın duygusal anlar yaşadı.
Kulede ilk danslarını yaptılar
"Senin bütün ömrüne talibim. Benimle evlenir misin?" sözleriyle genç kadına evlenme teklif eden Yurdabey Sarıtaş, "Evet" cevabının ardından elindeki tek taş yüzüğü nişanlısının parmağına taktı. Genç çiftin mutluluğuna arkadaşları ve kuleyi gezen ziyaretçiler de alkışlarıyla ortak oldu.
Genç çift konfetiler altında keman eşliğinde ilk danslarını yaptı. 6 yıldır birlikte olduğu Banu Bingöl’e unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak istediğini söyleyen Yurdabey Sarıtaş, "Hem bizim için özel olmasını hem de EXPO’da bir ilk olmasını istedim. Nişanlım ona ne zaman evlilik teklifi yapacağımı hep merak ediyordu. Ben de çok özel olmasını istediğim bu teklif için arkadaşlarımla birlikte böyle bir sürpriz hazırladım. Nişanlım gerçekten çok şaşırdı. Bizim için çok özel ve güzel bir anı oldu diye düşünüyorum" dedi.
Genç çift 17 Eylül’de düzenlenecek törenle dünya evine girecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.