Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EXPO 2016 efsane isim Elton John’u ağırladı

Müziğin efsane ismi İngiliz şarkıcı Elton John, EXPO 2016 Antalya’da muhteşem bir konser gerçekleştirdi. “Sir” ünvanlı şarkıcı, kır aktivite alanını dolduran binlerce hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı.EXPO 2016 Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EXPO 2016 efsane isim Elton John’u ağırladı
Müziğin efsane ismi İngiliz şarkıcı Elton John, EXPO 2016 Antalya’da muhteşem bir konser gerçekleştirdi. “Sir” ünvanlı şarkıcı, kır aktivite alanını dolduran binlerce hayranına unutamayacakları bir gece yaşattı.
EXPO 2016 Antalya dünya starlarını ağırlamaya devam ediyor. Bugüne kadar 80 ülkede 4 binden fazla konser veren İngiliz şarkı yazarı, besteci ve piyanist Elton John, Dünya Turnesi kapsamında EXPO 2016 Antalya kır aktivite alanında binlerce hayranına seslendi. Konser alanını dolduran yerli ve yabancı Elton John hayranları, efsane ismin şarkılarıyla müzik dolu bir gece yaşadı. Elton John konsere “One Night Only” isimli parçasıyla çıktı. Kırmızı-siyah kostümü, gözlükleri ve kırmızı ayakkabılarıyla sahne alan Elton John, şarkılarını söylerken zaman zaman piyanosunun üzerine çıkarak seyircileri selamladı. Konserde 1970’lerden bu yana hit olan şarkılarını seslendiren Elton John, bu yılın Şubat ayında çıkardığı “Wonderful Crazy Night” isimli albümünde yer alan parçaları da seslendirdi.
Elton John piyano performansıyla büyüledi
Konser’de Elton John’a gitarda ve vokalde Davey Johnstone, davulda ve vokalde Nigel Olsson, perküsyonda John Mahon, bas gitarda Matt Bissonette ve klavyede Kim Bullard eşlik etti. Ünlü müzisyen, piyano performansıyla da büyük beğeni topladı. Elton John kendisini dinleyenlere, “İyi akşamlar. Bu gece burada olduğumuz için çok mutluyuz” diye seslendi. Henüz 15 yaşında başladığı müzik kariyerinde bugüne kadar 250 milyondan fazla albümü, 110 milyondan fazla single’ı satılan ve gelmiş geçmiş en büyük şarkıcılar arasından yer alan efsane isim Sir Elton John, kır aktivite alanında bazı şarkılarını da sevenleriyle birlikte söyledi.
“Yapılanlar güzelliklerin üzerine gölge düşüremez”
Elton John, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından EXPO 2016 Antalya organizasyon komitesine bir mektup göndererek, Türkiye’deki olaylardan üzüntü duyduğunu, yaşananların demokrasi ve özgürlük ortamını bozmak için yapıldığını belirterek, “Türkiye’yi önceki konserlerimden biliyorum, yapılanlar güzelliklerin üzerine gölge düşüremez. 9 Eylül’de Türkiye’deki EXPO 2016 Antalya konserimi büyük bir zevkle gerçekleştireceğim” demişti. Şarkı yazarı, besteci ve piyanist kimliğiyle bugüne kadar 6 Grammy ödülü kazanan, bunun yanı sıra Akademi, Tony ve Altın Küre ödülleri de bulunan şarkıcının Lady Diana’nın ölümünden sonra yazdığı “Candle in the Wind” dünya çapında 33 milyon sattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.