Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Evsiz Dar Gelirli Kalmayacak”

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, evsiz dar gelirli kalmayacağını söyledi.Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, teslimatlar ve Türkiye’deki satışlar hakkında özellikle İstanbul ve Anadolu’daki...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, evsiz dar gelirli kalmayacağını söyledi.
Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, teslimatlar ve Türkiye’deki satışlar hakkında özellikle İstanbul ve Anadolu’daki satışlarıyla birlikte ev tercihleri hakkında açıklamalarda bulundu.
1991 yılında Otomotiv ile başladığı sektöre, Eminevim, Emin Enerji, Emin Tarım ve Hayvancılık, Emin İnşaat gruplarını da ekleyen Emin Şirketler Grubu, kurduğu sistem ile 90 bin’den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını sağladı.
“TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Ayda 800 ev ve 500 otomobil teslimatı yaptıklarını belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Toplumun orta geliri kesimine hitap eden projelerle, dar gelirli kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaç edindik ve başardık. Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 90 Bin’in üzerinde teslimat yaptık ve artık bu sayıyı bin 300’e yükselterek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Eminevim ve Eminotomotiv olarak Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış ve yapılması zor bir işe imzasını attık. Kurulduğumuz günden bu tarafa toplam 90 Bin’in üzerinde teslimat ile vatandaşımızın yüzünü güldürdük. Ayda 800 ev 500 otomobil teslimatı ile orta ve dar gelirli ailelerin umudu olduk” diyerek sözlerini tamamladı.
“VATANDAŞLAR HAYALİNE KAVUŞUYOR”
Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmaların zorluğundan bahseden Üstün, “Ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan vatandaşlarımız, uygulanan ‘Elbirliği Sistemi’ ile bu hayaline kavuşmuş oluyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen vatandaş, Türkiye’nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaş oturacağı ev tipini ve m2 sini kendisi belirleyerek, ev sahibi olabiliyor. Sistemimizin işleyişinden bahsedecek olursak; Peşinatlı veya Peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara, ev sahibi olabilmeleri için 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev ve araba parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev ve araba sahibi oluyor. Bu sistem, birçok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayaline kavuşmalarını sağlıyor. Bu sistemle ev sahibi olamayan dar gelirli kalmayacak” dedi.
“İSTANBUL’DA ARTAN EV FİYATLARI ANADOLU’YU HAREKETLENDİRDİ”
Son zamanlarda İstanbul’da artan ev fiyatlarının vatandaşı Anadolu’ya yönlendirdiğini söyleyen Üstün, “Elbirliği sistemimizden Türkiye’nin her yerinden ev sahibi olabilen vatandaşlarımız, İstanbul’a göre fiyatları daha uygun olan Anadolu illerini tercih etmeye başladı. Bu tercihlerin en başında da büyük üniversitelerin ve sanayilerin bulunduğu illerimiz geliyor. Ankara, Konya, Bursa, Kayseri, Kocaeli ve İzmir gibi. Bu zamana kadar en fazla ev teslimatı İstanbul’da yapmıştık. İller bazında baktığımızda yine İstanbul. İstanbul’un ardından; Ankara, Konya, Bursa, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Antalya, Adana, Samsun ve diğer illerimiz yer alırken, İstanbul’da yaşayan vatandaşlar 2+1, diğer illerde ise genellikle 3+1 ve üzerindeki konutları tercih ediyorlar” diyerek sözlerini bitirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.