Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EVSAD iftarında sağlık yöneticileri, hasta ve hasta yakınları bir araya geldi

Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Derneği’nin (EVSAD) geleneksel iftar yemeğinde evde sağlık hizmeti alan hasta, hasta yakınları ve sağlık görevlileri bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 23:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Derneği’nin (EVSAD) geleneksel iftar yemeğinde evde sağlık hizmeti alan hasta, hasta yakınları ve sağlık görevlileri bir araya geldi.

Ülke genelinde sağlık sistemi içerisinde talebin hızla arttığı ve uygulamada sıklıkla tercih edilen alanlardan biri olan, ihtiyaç sahibi hastaların evde sağlık hizmetlerinden faydalanmasına olanak sağlayan EVSAD, evde sağlık hizmeti alan hastalar, hasta yakınları ve sağlık görevlilerini iftarda bir araya getirdi. İftar yemeğine Fatih Bölgesi Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Hamza Müslümanoğlu, SGK Başkan Yardımcısı Orhan Koç, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Güven Bektemur, EVSAD İstanbul Şube Başkanı ve Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Op.Dr. A. İbrahim Ulusoy, Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İdris Kurtuluş, Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kısmet’in yanı sıra hastane yöneticileri ile bakım desteği alan hasta ve hasta yakınları katıldı.

İftar programı öncesi konuşan EVSAD İstanbul Şube Başkanı Opr. Dr. A. İbrahim Ulusoy, “Mübarek bir ayın içerisindeyiz Ramazanın rahmetine ve bereketine ulaşan insanlardan oluruz inşallah. Tabi özellikle son 15 yıldaki hükümetimiz tarafından atılan en büyük atılımlardan birisi Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler bizde Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği olarak Hastalarımın koordinasyonlarını sağlamak onlara yardımcı olmak hem de dünyadaki bütün gelişmelerden onları haberdar etmek bizim görevimiz. Bu akşamda bu minvalde hizmet eden bu bayrağı taşıyan ve bu hizmeti en ala bir şekilde hastalarımıza ulaştırmaya çalışan sağlık yöneticilerimiz, sağlık çalışanlarımız ve İstanbul’da sağlıktaki bütün yöneticileri yine Ankara’daki yöneticilerimizle beraber bir araya geldik. Hastalarımızla hasta yakınlarımızla bir araya geldik. Onlarla beraber olmak aynı sofrada bulunmak aynı havayı solumak amacıyla buradayız. Bunun mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. İnşallah bundan sonrada çok daha güzel şeyler kongreler hem bilimsel açıdan hem de insani açıdan çok daha büyük adımlar atacağımızı düşünüyorum. Güzel bir Ramazan ayının sonunda da inşallah Ramazan Bayramı’nı da huzur ve mutluluk içerisinde geçireceğimizi rabbimden diliyorum. Buradan bütün İslam aleminin ve bütün milletimizin de buradan Ramazan Bayramı mübarek olsun diliyorum’’ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.