Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlerin arasında yılanların dansı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kırsal mahallede evlerin arasındaki alana gelen iki yılanın dansı hem heyecan hem de korkuya neden oldu.Siverek ilçesine yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunan Eskihan kırsal Mahallesi’nde iki yılanın...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2018 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2018 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evlerin arasında yılanların dansı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kırsal mahallede evlerin arasındaki alana gelen iki yılanın dansı hem heyecan hem de korkuya neden oldu.

Siverek ilçesine yaklaşık 18 kilometre uzaklıkta bulunan Eskihan kırsal Mahallesi’nde iki yılanın dansı hem korku hem de heyecana neden oldu. Evlerin arasındaki alanda dans eden yılanların etrafında toplanan kalabalık cep telefonlarıyla o anları kaydetmeye çalıştı. Kadınlardan biri yılanların üzerine yazma atarken mahalleli ise kapılarını kapatıp yılanların evlerine girmemesi için önlem aldı. Etrafta dolaşan çocukları uyaran bir vatandaş da yılanlardan uzak durmalarını söyledi. Bir süre dans eden yılanlar daha sonra birbirlerinden ayrılarak bölgeden uzaklaştı. On anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye cep telefonlarıyla kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.