Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evin Bahçesinde Yakalanan Sansar, Doğaya Bırakıldı

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evin bahçesinde yakalanan sansar doğaya bırakıldı.Bilecik Aşağıköy’de bir evin bahçesinde yakalanan sansar Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evin Bahçesinde Yakalanan Sansar, Doğaya Bırakıldı
Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir evin bahçesinde yakalanan sansar doğaya bırakıldı.
Bilecik Aşağıköy’de bir evin bahçesinde yakalanan sansar Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlık ekipler tarafından yakalandıktan sonra ormanlık alanda doğaya bırakıldı. Konu hakkında Bilecik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların talebi doğrultusunda evlerinin bahçesinde bulunan sansarın yakalanarak gerekli muayene ve tedavi işlemlerini yaptıktan sonra doğaya salındığı belirtildi. Açıklamada, "Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak şu ana kadar yılan, sansar, sincap gibi yabani hayvanların yanı sıra sokak aralarında bulunan arılarla ilgili vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirdik. İlimiz Aşağıköy Mahallesi’ndeki bir evin bahçesinde yakaladığımız sansarı, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’mizde gerekli tedavi işlemlerinden geçirdikten sonra, asıl yaşam yerleri olan doğaya bıraktık. Şu ana kadar bu türden birçok çalışma yaptık. Çalışmamız kapsamında vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamanın yanı sıra hayvanların doğal ortamlarda yaşamlarını sürdürmelerini sağlıyoruz. Vatandaşlarımız, buna ilişkin taleplerini bildirmeleri halinde onlara bu konuda yardımcı olabiliriz’’ ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.