Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evde kalanlar için 2 bin 365 metrede konser

DJ BURAK YETER, ANTALYA TANITIM VAKFI İLE BERABER COVİD-19 SALGINI NEDENİYLE EVLERİNDE KALMAK ZORUNDA OLANLARA, KEMER’İN ZİRVESİ TAHTALI DAĞI’NDA BİR MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2020 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2020 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evde kalanlar için 2 bin 365 metrede konser

DJ Burak Yeter, Antalya Tanıtım Vakfı ile beraber Covid-19 salgını nedeniyle evlerinde kalmak zorunda olanlara, Kemer’in zirvesi Tahtalı Dağı’nda bir müzik ziyafeti verdi.

Teleferik ile Tahtalı Dağı Zirvesine çıkan DJ Burak Yeter burada düzenledikleri konseri, sosyal medya hesapları üzerinden dünyanın dört bir yanına yayınladı. Çekimlerde konser ile birlikte, teleferik ile Kemer’in doğal güzellikleri de gösterilirken, binlerce kişi konseri izledi.

Burak Yeter, Antalya’nın kendisi için çok özel bir yer olduğunu ve geçmişte Antalya’da öğrencilik dönemlerinde müzik çalışmaları yaptığını ve bölgenin doğal güzelliklerine olan hayranlığını dile getirdi. Burak Yeter, Antalya’nın güzellikleri içerisinde dağ ve denizle iç içe çok özel yerler olduğunu söyledi. Olympos Teleferik ile 2365 metreye Tahtalı zirvesine çıkarken yaşadığı heyecanı da ifade eden Burak Yeter, “Oldukça etkileyici ve muhteşem bir manzaraydı. Güzel bir deneyim oldu” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.