Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ev Dışı Tüketim Sektörü Bir Araya Geliyor

Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği ETÜDER’in, CNR Holding ile beraber bu yıl 4.sünü gerçekleştirileceği Ev Dışı Tüketim Fuarı (EDT EXPO), 23-26 Mart 2016 tarihleri arasında, CNR EXPO’da gerçekleştirilecek.Fuarda profesyonel mutfak...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği ETÜDER’in, CNR Holding ile beraber bu yıl 4.sünü gerçekleştirileceği Ev Dışı Tüketim Fuarı (EDT EXPO), 23-26 Mart 2016 tarihleri arasında, CNR EXPO’da gerçekleştirilecek.
Fuarda profesyonel mutfak şefleri ve gastronomi bölümü öğrencilerinin takımlar halinde katılacağı Gastrobosphorus Patısserie, Local Chef ve Üniversiteli Şefler Yarışıyor adlı üç ayrı yarışma gerçekleştirilecek. 4. kez düzenlenen Gastrobosphorus Pastacılık Yarışması’nda katılımcılar Anadolu coğrafyasındaki lokal ürünleri uluslararası pastacılık sektöründe kullanılan malzemelerle harmanlayarak pasta, pralin çikolata, çikolata heykel ve unlu mamuller alanlarında yarışacak. Coğrafi işaretli ürünleri desteklemek ve Türk ürünlerini dünya pazarlarına açmak için düzenlenen Local Chef yarışmasında profesyonel mutfak şefleri, başlangıç, ana yemek ve tatlı kategorilerinde yarışacak. Henüz eğitim gören genç yetenekleri sektöre kazandırmak, aynı zamanda şef adaylarının yaratıcılıklarını ve yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla gerçekleştirilen “Üniversiteli Şefler Yarışıyor” yarışması ise 2. kez gerçekleştirilecek. Göz alıcı tatların sunulacağı yarışmalara, Türkiye’nin seçkin otel, restoran ve pastanelerinin mutfak ekipleri ve üniversiteli şef adayları rekabet için katılacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.