Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaflardan yaralı askerlere ziyaret

Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül, oda başkaları ile birlikte Fırat Kalkanı Harekatında yaralanan askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.KESOB Başkanı Ömer Sevengül ile oda başkanları...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2016 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2016 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ömer Sevengül, oda başkaları ile birlikte Fırat Kalkanı Harekatında yaralanan askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
KESOB Başkanı Ömer Sevengül ile oda başkanları Fırat Kalkanı Harekatı sırasında yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını Kilis Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. KESOB Başkanı Ömer Sevengül, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının Kilis’in ve Türkiye’nin güvenliği için Suriye’de bulunduğunu ifade ederek, “Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında şehit olan Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Oda başkanı arkadaşlarımızla, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının yalnız olmadıklarını Kilis halkının arkasında olduğunu his ettirmek, psikolojik açıdan destek vermek için geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Askerlerimiz ile tek tek görüşerek, her açıdan yanlarında olduğumuzu dile getirdik. Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.