Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’den Siirt’e yardım eli

Eti Maden Genel Müdürlüğüne bağlı Eskişehir’in Seyitgazi İlçesi Kırka mahallesinde bulunan Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Açık İşletme Biriminde görev yapan 6 tecrübeli iş makinası operatörü, bakır madeni sahasında meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’den Siirt’e yardım eli
Eti Maden Genel Müdürlüğüne bağlı Eskişehir’in Seyitgazi İlçesi Kırka mahallesinde bulunan Kırka Bor İşletme Müdürlüğü Açık İşletme Biriminde görev yapan 6 tecrübeli iş makinası operatörü, bakır madeni sahasında meydana gelen heyelan sonrası yardım çalışmalarına katılmak üzere Siirt’e gitti.
Eti Maden Genel Müdürlüğüne bağlı Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne ait araçla Ankara’ya giden, Kadir Erol, Gökhan Güle, Ahmet Karavil, Mehmet Ali Çiloğlu, Mehmet Çelik ve Ender Sarıcagil, Ankara’da Türkiye Maden İşçiler Sendikası Genel Toplu İş Sözleşmesi ve Mevzuat Sekreteri Hasan Hüseyin Gürbüz tarafından karşılanarak Ankara Esenboğa Havalimanından Siirt’e yolcu edildi.
Burada kısa bir açıklama yapan Türkiye Maden İşçiler Sendikası Genel Toplu İş Sözleşmesi ve Mevzuat Sekreteri Gürbüz; ’’Yapacaklarınız çalışmalarda başarılar diliyorum. Kazasız ve sağlıklı bir çalışma dönemi diliyorum. Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin. Sizler ile gurur duyuyoruz’’ diye belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.