Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de PTT’nin 177’inci yaşı kutlandı

Eskişehir’de PTT’nin 177’inci yıl dönümünün kutlandığı törende, 177’nci müşteriye saat ve takvim hediye edildi.Eskişehir PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin, yaptığı konuşmada, “Bu yıl 177. kuruluş yıldönümünü kutladığımız...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de PTT’nin 177’inci yaşı kutlandı

Eskişehir’de PTT’nin 177’inci yıl dönümünün kutlandığı törende, 177’nci müşteriye saat ve takvim hediye edildi.

Eskişehir PTT Başmüdürü Hüseyin Zengin, yaptığı konuşmada, “Bu yıl 177. kuruluş yıldönümünü kutladığımız Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, 1840 yılından bu güne ülkemizin haberleşme hizmetini üstlenmiş, ülkemizin sosyal kültürel değerlerine katkıda bulunarak hizmet etmiş; bugünde teknolojinin sunmuş olduğu kaynakları kullanarak hizmetlerini vermeye devam etmiştir” dedi.

Zengin, konuşmasının devamını ise şöyle sürdürdü: “Geçmişle gelecek arasında köprü kuran şirketimiz, 177 yıllık birikim ve deneyimlerinden ödün vermeden faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde katma değerli ve yüksek standartlı iş modellerini çağdaş teknoloji ile bütünleştirerek yaygın işyeri ağları ve dijital platformlarla da, ülke sınırları içinde ve dışında insan yaşamın var olduğu her yere, hizmetlerini vermeye aralıksız devam etmektedir.”

PTT’de 177’nci müşteri olduğunu öğrenen Aysel Demirbüken ise çok mutlu olduğunu söyleyerek, Zengin’e teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.