Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de öğrenciler zorunlu tatile çıktı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) tarafından yapılacak su kesintisinden dolayı kent genelinde okullar yarım gün tatil edildi.ESKİ, arıtma tesisinde yapılacak çalışmalar dolayısıyla saat...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) tarafından yapılacak su kesintisinden dolayı kent genelinde okullar yarım gün tatil edildi.
ESKİ, arıtma tesisinde yapılacak çalışmalar dolayısıyla saat 12.00 itibariye su kesintisine başladı. 5 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’ye kadar sürecek kesintiler için Eskişehir Valiliği bugün öğleden sonra okulları tatil etmişti. Öğle saatlerinde öğrenciler velileri tarafından okullardan alındı. Öğrencilerin okulların tatil olmasını sevinç içinde karşıladıkları görüldü.
Veliler, su kesintisinin hafta sonu yapılmasının daha doğru olacağını belirterek, “Gerekli önlemlerimizi aldık. Evimizi temizledik. Çamaşırlarımızı yıkadık. Keşke eğitime zarar vermeseydi. Daha doğru bir zaman içerisinde kesilseydi” dedi.
Öğrenciler ise öğleden sonra derslerinin olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“ESKİ suları keseceği için okullar tatil edildi. Bizler de önlemlerimizi aldık. Bugün dersimizin yanı sıra kursumuz da vardı. O da iptal oldu. Saat 18.00’da okuldan çıkacaktık. Ancak 12.00’de çıkmış olduk.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.