Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de 5 Bin Kişi Bir Arada İftar Yaptı

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Tarafından Düzenlenen İftarda, 5 Bin Kişi Bir Arada Oruçlarını Açtı.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 22:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de 5 Bin Kişi Bir Arada İftar Yaptı
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği tarafından düzenlenen iftarda, 5 bin kişi bir arada oruçlarını açtı.
Eskişehir’de Porsuk Bulvarı üzerine konulan masalarda, bir arada yapılan iftarın heyecanı yaşandı. İftar programına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor’un eski teknik direktörü Bülent Uygun ve vatandaşlar katıldı.
"GELECEK 3 YILI PLANLIYORUZ"
Porsuk çayının manzarasına karşı yapılan iftar öncesi konuşmalar yapıldı. İlk konuşmayı yapan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, takımın zor günlerden kurtulacağını söyledi. Eskişehirspor’un eski teknik direktörlerinden Bülent Uygun’un misafir olarak iftara katıldığını aktaran Başkan Ünal, "Eskişehirspor’u tam böyle top patlarken anlatmaya gerek duymuyorum. Zamanı geldikçe detaylı paylaşırız ama herkes şunu çok iyi bilsin ki; düştüğümüz yerden kalkmalıyız. Seçildiğimiz günden beri planlarımızla çalışmaya devam ediyoruz. Eski teknik direktörümüz sevgili Bülent Uygun da misafir olarak geldi. Onunla da Eskişehirspor’un geleceği adına bir hayli çalışma ve proje koyduk. Gelecek bir 3 yılı planlayarak çıkıyoruz ama şuna emin olasınız ki; direkt hedefimiz ve hayalimiz şampiyonluk. Buna herkes inanmalı. Sizlerin de büyük desteği ile inşallah başarabiliriz diye düşünüyorum. Bu vesileyle tekrar Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Allah orucunuzu kabul etsin" dedi.
"YOLUMUZ AÇIK OLSUN"
Başkan Halil Ünal’ın ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç konuştu. Eskişehirspor ve Başkan Halil Ünal’a destek olmanın gerekliliğini dile getiren Başkan Ataç, "Eskişehirspor’un durumu artık belli oldu. Bundan sonra Halil Başkanla beraber yol alacak. Artık bütün Eskişehir’in değerli başkanına yol açıp ona ve Eskişehirspor’a başarılı olması için destek olmamız lazım. Yolumuz açık olsun" şeklinde konuştu.
"BUNU YAPAMAZSANIZ, ESKİŞEHİR’DE DOLAŞMAYIN"
İftardan önce son konuşmayı ise Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt yaptı. Eskişehirspor’un düştüğü yerden kalkmasının birinci şart olduğunu ifade eden Başkan Kurt, şu şekilde konuştu:
"Eskişehirspor’un düştüğü yerden kalkması birinci şarttır. Eğer bunu yapamazsanız, hiçbiriniz Eskişehir’de dolaşmayın. Hepinize iyi akşamlar."
Konuşmaların ardından dualar edilerek oruçlar açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.