Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu

Eskişehir’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’ncü yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi törenle kutlandı.Adalar mevkii Porsuk bulvarına gelen yaklaşık 3 bin kişilik grup, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Vilayet Meydanı’na...

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’ncü yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi törenle kutlandı.
Adalar mevkii Porsuk bulvarına gelen yaklaşık 3 bin kişilik grup, ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle Vilayet Meydanı’na doğru yürümeye başladı. Burada saygı duruşunun başlamasının ardından İstiklal Marşı okundu. Daha sonra yapılan konuşmaların ardından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.
Törene, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkara ve vatandaşlar katıldı.
“Konuşmamız ezan sesiyle taçlandı”
Konuşma yapmak için sahneye çıkan Vekil Usluer, kardeşlik ve birlik mesajları verdiği sırada, ezan okunduğunu duyan bir vatandaş tarafından uyarılınca konuşmasını yarım bıraktı. Usluer ezan okunduktan sonra, “Ne mutlu ki demokrasi adına, laiklik adına ülkede barış ve birliktelik adına, özgürlük adına konuşmamız, ezan sesiyle taçlandı. Ne mutlu ki” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.