Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de 1 Mayıs Kutlaması

Eskişehir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında bir araya gelen sendika ve sivil toplum kuruluşları, Odunpazarı Meydanı’nda coşkulu bir şekilde kutlamalarını gerçekleştirdi.Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında bir araya gelen sendika ve sivil toplum kuruluşları, Odunpazarı Meydanı’nda coşkulu bir şekilde kutlamalarını gerçekleştirdi.
Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk- İş), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Hamamyolu Caddesinde toplanan sendika ve sivil toplum kuruluşlarına bağlı üyeler, ellerinde ki pankart, döviz ve afişlerle sloganlar atarak Odunpazarı Meydanı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında milletvekilleri ile sendika temsilcileri grubun önünde kol kola yürüdü. Burada önceden hazırlanan platforma çıkan milletvekili ve sendika temsilcileri işçilerin bayramını kutladı. Ardından çalınan marş ve şarkılara eşlik eden işçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü coşkulu bir şekilde kutladı. Renkli görüntülerin oluşturulduğu etkinlik ardından işçiler, olaysız şekilde dağıldı.
Etkinliğe, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü programına, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri, Gaye Usluer, Utku Çakırözer, Cemal Okan Yüksel, sendika ile sivil toplum örgütlerine bağlı üyeler ve bazı siyasi parti temsilcileri katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.